Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-08@09:17:00 GMT

فضیلت زیارت امام حسین درنیمه شعبان

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۴۵۹۷۲

زیارت سیدالشهدا(ع) در نیمه شعبان مصادف با میلاد حضرت ولیعصر(عج) به حدی مورد تأکید قرار گرفته که حضرت امام باقر(ع) فرمودند: «گناهان کسى که در نیمه شعبان امام حسین(ع) را زیارت کند، آمرزیده مى‏‌شود». ناطقان: کربلا هر ساله میزبان عاشقانی از نقاط مختلف جهان است که با دل و جان خود را به زیارت ارباب می‌رسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


زیارت امام حسین(ع) از اعمالی است که در اکثر اوقات و ایام مقدس نظیر روز عرفه، ابتدا و نیمه ماه‌های رجب و شعبان و رمضان و اربعین حسینی از سوی معصومین(ع) تأکید شده است. یکی از مناسبت‌های مهم برای زیارت سیدالشهدا(ع) نیمه شعبان مصادف با میلاد حضرت ولیعصر(عج) است.
زیارت امام حسین(ع) در نیمه شعبان به حدی مورد تأکید قرار گرفته که حضرت امام باقر(ع) فرمودند: «گناهان کسى که در نیمه شعبان امام حسین(ع) را زیارت کند، آمرزیده مى‏‌شود و در آن سال گناه و لغزشى برایش نوشته نمى‏‌شود تا سال تمام شود و اگر در سال آینده حضرت را زیارت کرد، گناهانش آمرزیده مى‏‌شود».
همچنین امام صادق (ع) فرمودند: «هر کس در شبی از سه شب، قبر امام حسین(ع) را زیارت کند، خداوند گناهان گذشته و آینده او را می‌آمرزد که این سه شب، شب عید فطر و عید قربان و نیمه شعبان است». در روایت دیگری از حضرت(ع) داریم: «در نیمه شعبان، منادی‌ از آسمان ندا می‌کند: ای زائران حسین! برگردید؛ در حالی که آمرزیده شده‌اید و ثواب شما بر خدا و نبی او حضرت محمد(ص) است».
بر همین اساس شایسته است که شیعیان نه تنها در نیمه شعبان بلکه در سایر ایام به زیارت سیدالشهدا(ع) مشرف شوند، چرا که امام باقر(ع) فرمودند: «شیعیان ما را به زیارت امام حسین(ع) امر کنید، چرا که زیارتش روزی را افزون می‌کند و عمر را طولانی می‌گرداند و بلاها و بدی‌ها را دفع می‌کند و زیارت کردن امام حسین(ع) بر هر مؤمنی که اقرار به امامت او از جانب خدا داشته باشد، واجب است».(تهذیب الاحکام/ج6/ص42)
در مفاتیح زیارت حضرت سیدالشهدا(ع) این گونه آمده است: به بامى برآید و به جانب راست و چپ نظر کند پس سر به جانب آسمان کند پس زیارت کند آن حضرت را به این کلمات «السَّلامُ عَلَیْکَ یَا أَبَا عَبْدِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَهُ اللَّهِ وَ بَرَکَاتُهُ» و هر کس در هر کجا باشد در هر وقت که آن حضرت را به این کیفیت زیارت کند امید است که ثواب حج و عمره براى او نوشته شود. 
منبع: فارس برچسب ها: زیارت امام حسین ، نیمه شعبان ، روز عرفه

منبع: ناطقان

کلیدواژه: زیارت امام حسین نیمه شعبان روز عرفه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۴۵۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارسال ۲۰۰ مقاله ملی و بین‌المللی به کنگره جهانی حضرت رضا(ع)

زهره نصرت خوارزمی دبیر بخش بین‌الملل کنگره جهانی حضرت رضا (ع) از ارسال ۲۰۰ مقاله در سطح ملی و بین المللی به دبیرخانه کنگره بین المللی حضرت رضا (ع) خبر داد. - اخبار فرهنگی -

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری تسنیم، دبیر بخش بین‌الملل کنگره جهانی حضرت رضا (ع) با بیان اینکه مشارکت کنندگان در بخش بین المللی لزوما مسلمان و شیعه نیستند، اضافه کرد: شرکت کنندگان در کنگره حضرت رضا (ع) از نژادها، کشور‌ها و طبقات مختلف هستند. در ابتدا 116 کتاب به 24 زبان با دسترسی باز در اختیار محققان قرار گرفت و جلسات متعددی شکل گرفت و اساتید دانشگاه‌های بزرگی در رشته‌های مطالعات اسلامی و شیعه پژوهی که در این کنگره شرکت می‌کنند توانسته‌اند با ادبیات رضوی ارتباط برقرار کنند. 

 
خوارزمی گفت: تلاش کردیم در برگزاری کنگره جهانی حضرت رضا (ع) تعدد جغرافیایی و تکثر هویتی دیده شود. از بورکینافاسو تا برزیل، از توکیو تا میشیگان، از همه قاره‌ها شرکت کننده و از نژاد‌ها و ادیان مختلف داریم. 
دبیر بخش بین‌الملل کنگره جهانی حضرت رضا (ع) با اشاره به برگزاری پیش‌نشست‌های کنگره در واتیکان و عراق اظهار کرد: در یکی از پیش‌نشست‌ها که در واتیکان برگزار شد از مرکز مریم شناسی بیروت، از یونان، رم و واتیکان شرکت کننده داشتیم. همچنین در دو جلسه‌ای که در بغداد عراق برگزار شد از کویت، مراکش، مصر و عراق شرکت کرده بودند. تلاش کردیم هر محلفی، محفل گفت‌وگو برای روشن شدن ابعاد مختلف عدالت از منظر امام رضا (ع) باشد. 
 
وی اضافه کرد: از آنجایی که امام رضا (ع) اهل احتجاجات و گفت وگو با غیر بودند و همچنین روایت‌های متعددی از مواجهه ایشان با مسیحیان و زرتشتیان وجود دارد، یکی از شرکت کنندگان در جشنواره کشیشی انگلیسی است که آیات انجیل را در حوزه عدالت و مقارن آن را با ادبیات رضوی کنار هم قرار داده است. این نشان می‌دهد که فهم ما از عدالت به هم نزدیک است و این عدالت مبنای خوبی برای تعاملات آینده در جهان است که این نیاز بیش از پیش احساس می‌شود. 
  
خوارزمی با بیان اینکه در صربستان هیچ کتابی به زبان صربی درباره امام رضا (ع) وجود ندارد، ادامه داد: هم اکنون کتاب «امام رضا (ع)؛ دانای خاندان محمد (ص)» در حال ترجمه به زبان صربی است و جالب است که صاحب انتشارات در آن کشور به واسطه تماشای سفر‌های اربعین به فرهنگ شیعی علاقمند شده و داوطلب انتشار این کشور شده است. 
 
دبیر کنگره جهانی حضرت رضا (ع) در پایان گفت: عراق، لبنان، بورکینافاسو، مالی، آمریکا، اسپانیا، هلند، انگلیس، بلژیک، مراکش، گرجستان، تایلند، بوسنی و ... ازجمله کشور‌هایی هستند که در کنگره بین المللی حضرت رضا (ع) شرکت خواهند داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جشن بزرگ «دختران ایران» در میدان امام حسین(ع) برگزار می‌شود
  • ارسال ۲۰۰ مقاله ملی و بین‌المللی به کنگره جهانی حضرت رضا(ع)
  • محفل انس با قرآن در آبدان برگزار شد
  • حضرت ابراهیم یک پیامبر ویژه است
  • هفته بیست و ششم لیگ برتر| شوک یک نیمه‌ای ذوب‌آهن به استقلال در آزادی
  • تجدید میثاق مسوولان حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (ره)
  • تجدید میثاق مسئولان حوزه حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (قدس سره)
  • تصاویری زیبا از همخوانی خادمان در چایخانه حضرت رضا(ع) | ویدئو
  • یادواره شهدای عملیات سیدالشهدا (ع) + فیلم
  • فضیلت‌های شهید مطهری باید در بین طلاب و روحانیون نهادینه شود